marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 

Politika zaštite privatnosti


Zaštita ličnih podataka naših kupaca i budućih kupaca veoma je važna za nas i mi poštujemo propise o zaštiti podataka. Zaštita privatnosti prilikom korišćenja naših sajtova veoma je bitna. Stoga vas obaveštavamo o načinu postupanja sa vašim ličnim podacima u našoj kompaniji.

1. Prikupljanje, obrada i korišćenje ličnih podataka

Naš sajt možete posetiti bez davanja ličnih podataka o sebi. Lični podaci definišu se kao lične i materijalne informacije o fizičkom licu koje je identifikovano ili se može identifikovati.
Lične podatke prikupljamo u navedenom smislu ukoliko su dati dobrovoljno i ukoliko su potrebni za popunjavanje ugovora, prilikom otvaranja naloga ili za uspostavljanje kontakta.
Podaci se koriste uz vašu izričitu saglasnost prilikom izvršenja ugovora i obrade vaših upita. Po izvršenju i punoj otplati ugovora, vaši podaci će biti sačuvani za potrebe poreza i u predviđenom zakonskom roku, nakon čega će biti izbrisani.
Pored toga, prikupljamo vaše lične podatke i ukoliko ste se prijavili za naš elektronski bilten. Ove podatke ćemo koristiti za sopstvene potrebe u promotivne svrhe u formi našeg elektronskog biltena. Svoju saglasnost ćete dati selektovanjem odgovarajuće kućice koja se odnosi na bilten.
U svakom trenutku, možete se odjaviti putem linka koji je naveden u biltenu ili slanjem odgovarajuće poruke. Posle odjavljivanja, vaša e-mejl adresa biće izbrisana.

2. Objavljivanje ličnih podataka

Lične podatke dajemo transportnom preduzeću kao informaciju potrebnu za izvršenje ugovora, u meri u kojoj je potrebno za isporuku proizvoda.
Vaše podatke o plaćanju dajemo ovašćenoj kreditnoj instituciji za obračun plaćanja.
Zadržavamo pravo provere kreditne sposobnosti preduzetnika-kupaca bez njihove izričite saglasnosti i obaveštenja, kako bismo zaštitili naše legitimne interese i bez uticaja na legitimne interese našeg kupca.

3. 'Kolačići'

Ovaj sajt koristi 'kolačiće', koji treba da naše prisustvo na internetu učine pogodnim, efikasnim i bezbednim za korisnika, na primer, da ubrzaju navigaciju na sajtu i izmere učestalost pregleda i ukupnu navigaciju. 'Kolačići' su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u vašem računaru, kako biste mogli da optimalno koristite našu onlajn prodavnicu. Napominjemo da se neki 'kolačići' prenose sa našeg servera u vaš računar - to su 'kolačići sesije'. Ovi 'kolačići' se automatski brišu iz vašeg računara na kraju sesije pretraživanja.
Ostali 'kolačići' ostaju u vašem računaru i omogućavaju nam da prepoznamo vaš računar prilikom sledeće posete - to su 'trajni kolačići'. U bilo kom trenutku možete odbiti 'kolačiće', tako što ćete onemogućiti čuvanje 'kolačića'.
U tome će vam pomoći funkcija 'Help' u meniju koji ima većina pretraživača. Napominjemo da opcije prijave i poručivanja ne funkcionišu ili su ograničene u slučaju blokiranja ili brisanja 'kolačića'. Za korišćenje svih onlajn prodavnica treba da (re)aktivirate 'kolačiće' pomoću menija u internet pretraživaču.

4. Upotreba Google Analytics i Google AdWords

Ovaj sajt koristi Google Analytics, analitičku uslugu kompanije Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi ’kolačiće’, koji analiziraju vaše korišćenje sajta. Informacije iz ’kolačića’ o vašem korišćenju sajta obično se prenose na Google server u SAD i tamo se čuvaju.
U slučaju pretvaranja IP adrese u anonimnu na ovom sajtu, vaša IP adresa će biti skraćena unutar zemalja-članica Evropske unije ili druge strane u ovom Sporazumu u zoni Evropske ekonomske zajednice. Puna IP adresa biće preneta na Google server u SAD i skraćena samo u izuzetnim slučajevima. Po nalogu administratora sajta, Google će koristiti ove informacije za procenu vašeg korišćenja sajta, pripremu izveštaja o aktivnostima na sajtu i pružanje usluga vezanih za sajt i internet administratoru sajta. Vaša IP adresa neće biti povezana sa ostalim podacima Googla. Možete odbiti da koristite ’kolačiće’ tako što ćete uneti odgovarajuće izmene u softver vašeg pretraživača; međutim, u tom slučaju nećete moći da u punom obimu koristite sve prednosti sajta. Takođe, možete sprečiti prikupljanje podataka iz ’kolačića’ o vašem korišćenju sajta (uključujući vašu IP adresu) i obradu ovih podataka od strane Googla tako što ćete preuzeti i instalirati plug-in za pretraživač na sledećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Google Analytics šifra na ovom sajtu proširena je na "gat._anonymizeIp ();". Na taj način obezbeđujemo anonimno prikupljanje IP adresa (tzv. IP maskiranje).
Google AdWords Remarketing koristimo za oglašavanje putem interneta. Zahvaljujući 'kolačiću' koji postavlja u vaš računar, AdWords Remarketing će vam prikazati relevantne oglase na osnovu toga koje delove Zepter sajta ste gledali. Ovaj 'kolačić' ni na koji način ne otkriva vaše identifikacione podatke i ne daje pristup vašem računaru. Google AdWords Remarketing nam omogućava da marketing bolje prilagodimo vašim potrebama i da prikažemo samo oglase koji su za vas relevantni. Ukoliko ne želite da učestvujete u našem Google AdWords Remarketingu, možete otkazati putem stranice Google's Ads Preferences Manager.

5. Upotreba Facebooka, plug-in za Google +1, Twittera, ostalih društvenih medija

U naš internet sajt uključili smo tzv. plug-in za društvene mreže facebook.com (u daljem tekstu „Facebook“), Google, Twitter itd.
Kada posetite našu veb stranicu, koja ima takav plug-in, pretraživač koji koristite preuzima vizualni prikaz plug-ina sa Facebooka, Google +1 itd. servera. Na taj način će serveri biti obavešteni da ste upravo posetili veb stranicu našeg sajta. Ako ste se prijavili na Facebook, Google +1, platforma će preko plug-ina prepoznati koju veb stranicu našeg sajta posećujete i povezaće je sa vašim ličnim nalogom na Facebooku, Google +1 itd. Ako kliknete “Like” (“Sviđa mi se”), “+1” ili slično dugme na platformama društvenih medija ili date komentar, plug-in će poslati ove podatke na vaš lični nalog na Facebooku, Google +1 itd. i sačuvati ga tamo. Pored toga, informacija da ste posetili naš sajt prenosi se na platformu društvenih medija, bez obzira da li ste pritisnuli neki plug-in ili ne. Vaše “+1” preporuke zajedno sa vašim imenom i slikom profila na Google Plusu mogu se pojaviti u rezultatima pretrage ili na vašem Google profilu (kao “+1” jezičak na vašem Google profilu), ili na drugim sajtovima i oglasima na internetu. Kako biste sprečili prenos i čuvanje podataka o vama i vašem surfovanju na Facebooku, odjavite se iz društvenih mreža pre posete našem sajtu. Pogledajte na odgovarajućim internet adresama politike privatnosti kod Facebooka, Google +1, Twittera itd. sa detaljnim informacijama o prikupljanju i korišćenju podataka.
Na našim sajtovima koristimo 'Facebook tracking pixel'. To znači da treća lica mogu da koriste 'kolačiće', 'web beacon' i slične tehnologije za prikupljanje ili primanje informacija sa našeg sajta kao i sa drugih mesta na internetu i da koriste te informacije za pružanje usluga merenja i ciljnog oglašavanja. Ukoliko želite da otkažete korišćenje ovih 'kolačića', posetite stranicu the Digital Advertising Alliance’s consumer choice page.

6. Prava u vezi sa informacijama

Prema zakonskoj regulativi koja se odnosi na zaštitu podataka, imate pravo na besplatne informacije o podacima koji se čuvaju o vama i o vašem pravu na ispravljanje, blokiranje i brisanje ovih podataka.
Svoju saglasnost za obradu ličnih podataka možete povući u bilo kom trenutku sa momentalnim dejstvom. Obrada podataka obuhvata čuvanje, modifikaciju, prenos, blokiranje i brisanje ličnih podataka.
Saglasnost za obradu ličnih podataka može se povući putem imejla na adresu:


7. Kontakt

Za bilo kakva pitanja u vezi sa prikupljanjem, obradom ili korišćenjem ličnih informacija ili drugih podataka, stojimo vam na raspolaganju preko gore navedenih kontakata.

8. Promena politike čuvanja privatnosti podataka

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku otkažemo ili promenimo sadašnju politiku čuvanja privatnosti. Važeći podaci o politici čuvanja privatnosti biće objavljeni na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite sajt, znači da prihvatate takvu promenu.