ZEPTER
U FOKUSU
 
Nalazite se u: POČETNA STRANA /
Veličina teksta | A | A | A

IN FOCUS

DOGAĐAJI

BIOPTRON: Najnovije rešenje u borbi protiv starenja

Kongres AMWC održan je uz organizacionu podršku Ministarstva zdravlja i Sekretarijata za zdravstvo iz Moskve. Kompanija ZEPTER INTERNATIONAL predstavila je BIOPTRON polarizovanu medicinsku svetlost u naučno-medicinskom programu kroz demonstracije antiejdžing procedura koje prikazuju najnovije tehnike u svetu i inovacije u estetici, biotehnologiji, farmaciji i antiejdžingu.
Dr Jasmina Lalošević je tokom trajanja radionica predstavila BIOPTRON stručnjacima iz oblasti estetske dermatologije, plastične hirurgije i antiejdžinga i iznela dokaze o efikasnosti BIOPTRON svetlosti različitih talasnih dužina u lečenju raznih zdravstvenih problema i borbi protiv starenja. U svom izlaganju na simpozijumu o antiejdžing procedurama i BIOPTRON medicinskoj svetlosti, „Novi horizonti u lepoti i podmlađivanju kože“, dr Lalošević je internacionalnoj medicinskoj zajednici predstavila istraživanja o polarizovanoj svetlosti, za koju je klinički dokazano da smanjuje bore, poboljšava čvrstinu i elastičnost kože i ujednačava boju tena.

Nakon višegodišnje uspešne primene u prevenciji, terapiji i rehabilitaciji kod mnogih zdravstvenih stanja, uz izvanredne efekte u smanjenju bora, BIOPTRON se pokazao kao ispitana, sertifikovana i efikasna svetlosna terapija u borbi protiv starenja kože. BIOPTRON je dobitnik nagrade u oblasti antiejdžinga i lepote na Drugom i Trećem evropskom kongresu za estetsku i antiejdžing medicinu, koji su održani u Parizu 2014. i 2015. godine.
 
BIOPTRON svetlosna terapija je testirana, sertifikovana i efikasna u borbi protiv starenja kože.

 
Kongres AMWC održan je uz organizacionu podršku Ministarstva zdravlja i Sekretarijata za zdravstvo iz Moskve.Najnovije priznanje kompaniji Zepter International

 

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i dokazane efikasnosti u terapiji i prevenciji, BIOPTRON je još jednom pokazao istinsku snagu svetlosti i osvojio prvu nagradu za najefikasniji antiejdžing aparat na Drugom evropskom kongresu antiejdžing medicine, održanom od 24. do 25. oktobra u Parizu.

lnternacionalni tim medicinskih eksperata predstavio je efekte BIOPTRON svetlosne terapije u antiejdžingu, gde su klinička istraživanja pokazala da Bioptron svetlosna terapija ima pozitivno i stimulativno dejstvo na fibroblaste, ćelije u našoj koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina.

Kako koža stari, kao i prilikom izlaganja sunčevim zracima, smanjuje se količina ovih proteina u ljudskoj koži i javljaju fine linije i bore. Bezbednim i neinvazivnim svakodnevnim tretmanima BIOPTRON svetlošću, u trajanju od samo 10 minuta, ove bore nestaju.

Dr Majkl Maknamara, globalni internacionalni ‘opinion leader’ kompanije Zepter International i renomirani lekar-specijalista u oblasti preventivnih zdravstvenih pregleda, predstavio je primenu Bioptron svetlosne terapije u antiejdžingu i medicinskoj prevenciji.

Dr Kristijan Deperdi, dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane iz Bozoleja u Francuskoj i dr Jasmina Lalošević iz Beograda, osnivač antiejdžing klinike Aesthetic Med, održali su predavanja o Bioptron svetlosnoj terapiji. Oni su demonstrirali efikasnost i jednostavnost upotrebe BIOPTRON svetlosne terapije u sklopu različitih popularnih antiejdžing procedura: posle mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i posle liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura. Tom prilikom, podelili su sa prisutnim lekarima svoja iskustva u vezi sa svakodnevnom uspešnom primenom BIOPTRON svetlosne terapije.

 

Za detaljnije informacije, vidi http://www.euromedicom.com/amec-2014/trophy_pro.html
 

Najnovije priznanje kompaniji Zepter International

Najnovije priznanje kompaniji Zepter International

Najnovije priznanje kompaniji Zepter International
 

Otvoren je Zepter Aparthotel!

Dobro došli u oazu luksuza i zdravlja, kao i jedinstvenog Zepter stila života!

Dobro došli u oazu luksuza i zdravlja, kao i jedinstvenog Zepter stila života!
Zepter Aparthotel, prvi apart hotel ove vrste sa pet zvezdica, otvorio je vrata gostima. Ekskluzivni apart hotel u centru Beograda nudi svojim gostima jedinstveno iskustvo u Zepter stilu života.

Svih 32 apartmana i luksuznih soba, površine od 30 do 300 m2, opremljeni su kvalitetnim Zepter proizvodima, poznatim širom sveta po izuzetnom, superiornom kvalitetu, naprednoj tehnologiji i originalnom dizajnu.

Gosti mogu slobodno da se relaksiraju i uživaju u prednostima korišćenja Zepter Masterpiece sistema, trajnog načina pripremanja zdrave i ukusne hrane; Bioptron svetlosnoj terapiji - patentiranoj, klinički ispitanoj, dokazanoj i sertifikovanoj medicinskoj terapiji za bezbedno i efikasno lečenje; Zepter Home Care proizvodima, koji obezbeđuju čist vazduh, čistu vodu i čisto okruženje, kao i da neguju svoju kožu kvalitetnom Zepter švajcarskom kozmetikom.

Hotelski gosti imaju na raspolaganju Zepter Meeting Club, SmartLife restoran i Ze-presso aperitiv bar. Sva jela na meniju bazirana su na mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji i pravilno su pripremljena zahvaljujući jedinstvenom i trajnom Zepter rešenju za pripremanje zdrave hrane za bolji, duži i zdrav život. Jedinstvena karakteristika ovog hotela je što svi gosti imaju mogućnost da na privatnom času kuvanja, koji će im održati glavni kuvar hotela, nauče sve tajne pravilnog pripremanja hrane upotrebom Zepter Masterpiece CookArt posuđa.

Danas, više nego ikada pre, svakom su potrebni Zepter proizvodi, i Zepter Aparthotel unosi ovaj bitan kvalitet u živote svih svojih gostiju.

Živi Zepter! Živi bolje. Živi Duže.

Za detaljnije informacije, vidi: http://www.hotelzepter.rs/

Zepter Aparthotel, prvi apart hotel ove vrste sa pet zvezdica, otvorio je vrata gostima.

Zepter Aparthotel, prvi apart hotel ove vrste sa pet zvezdica, otvorio je vrata gostima.

Zepter Aparthotel, prvi apart hotel ove vrste sa pet zvezdica, otvorio je vrata gostima.


Prix Zepter International 2014.

 

Ovogodišnji pobednik Prix Zepter International za mlade kuvare je g. Kevin Micheli. Ostali finalisti takmičenja za nagradu od 10.000 € i prestižnu titulu Najboljeg mladog kuvara za 2014. godinu bili su Daniel David, Stefan Sigl i Tobias Wußler.

Nagrada je dodeljena tokom gala večeri u Palati Ferstel u Beču, 21. oktobra 2014, u prisustvu mnogobrojnih zvanica iz celog sveta. Žiri se sastojao od eminentnih internacionalnih i austrijskih kuvara i stručnjaka iz oblasti vrhunskog kulinarstva, kao što su Martina Hohenlohe, Lafer Johann, Jacque Ganti i mnogi drugi.

Novoustanovljena nagrada Zepter International za mlade kuvare, pod pokroviteljstvom gospođe Madene Zepter, dodeljuje se profesionalnom kuvaru mlađem od 35 godina, koji je osvojio brojne pohvale za svoju autentičnost i kreativnost i postao poznato ime za budućnost vrhunskog kulinarstva. Nagrada je prvi put dodeljena u Nici 22. novembra 2013. godine i prvi laureat ovog novog takmičenja u vrhunskom kulinarstvu bio je Julien Roucheteau, talentovani glavni kuvar u hotelu Lancaster u Parizu.

Ovo prestižno takmičenje održaće se 2015. godine u Poljskoj, u potrazi za sledećom mladom zvezdom internacionalne gastronomije.

 

Za detaljnije informacije, vidi www.youtube.com 
i poseti našu internet stranu:
https://www.facebook.com/zepter.junge.koeche/timeline?ref=page_internal

Prix Zepter International 2014.

Prix Zepter International 2014.

Prix Zepter International 2014.
 

Zepter International u borbi protiv raka

 

Zepter International je generalni partner Fondacije Dagmar i Václav Havel – Vize 97, za ranu dijagnistiku i prevenciju raka debelog creva. Na 6. seminaru Društva za gastrointestinalnu onkologiju, održanom od 29. septembra u Pragu, renomirani svetski lekari i specijalisti razgovarali su o prevenciji i važnosti rane dijagnostike raka debelog creva. Na ovom važnom događaju, kompaniju Zepter International predstavljali su dr Michael McNamara iz Monte Karla i dr Peter Minárik sa Onkološkog instituta sv. Elizabete iz Bratislave.

Gospodin Zepter i najviše rukovodstvo kompanije Zepter prisustvovali su gala događaju održanom 5. oktobra, čime su pokazali punu podršku i angažovanje u fondaciji VIZE 97.

 

Za detaljnije informacije, vidi youtube


Čuvena izložba jahti u Monaku završila se 24. septembra i veličanstvene jahte koje su tokom vikenda bile usidrene u prelepoj marini u Monaku, isplovile su na sve četiri strane sveta. Ovaj izuzetno uspešan događaj privukao je najsavremenije i najimpresivnije jahte iz svih krajeva sveta u ekskluzivno okruženje kneževine Monako tokom trajanja izložbe jahti od 21. do 24. septembra.

Jahte koje su krenule ka dalekim destinacijama, kao što su Karibi i Južni Pacifik, nosile su samo jednu vest. Bez ikakve sumnje, zvezda izložbe bila je jahta „’joyMe“. Jahta u ličnom vlasništvu predsednika i osnivača kompanije Zepter International, gospodina Philipa Zeptera, „’joyMe“, duga je 50 metara i pomera granice konvencionalnog dizajna jahti. Ona je ostvarenje sna i filozofije koja inspiriše život kompanije Zepter International i više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika Zepter proizvoda širom sveta.

Gospodin Zepter delimično je učestvovao u projektovanju jahte, koja se izdvaja svojim savremenim dizajnom. Nastala u skladu sa idealima kompanije Zepter i njenim opredeljenjem ka vrhunskom dizajnu i inovativnoj tehnologiji, „’joyMe“ je posebna u svakom pogledu. Njene konture i luksuzna forma odražavaju oduševljenje i radost uživanja u lepoti. Naglašena dužina jahte u odnosu na visinu daje utisak kao da je svakog trenutka spremna da krene na plovidbu. Ona je puna energije i akcije, čak i kada se odmara u luci. Njene jarke boje i lepršave linije kao da slave mladost i pozitivan odnos prema životu.

„’joyMe“ je bila u žiži interesovanja tokom izložbe i privukla je reporterske ekipe i novinare iz svih krajeva sveta, kao što su TF1 iz Francuske, Fashion TV, Gazette De Monaco, RTL, TV Prima iz Češke, Yachts Russia, Luxury Magazine Rich & Famous iz Rumunije, kao i izveštače iz Austrije, balkanskih zemalja i mnogih drugih svetskih medija, koji su specijalno došli da izveste o luksuznoj jahti i njenom značaju ne samo za industriju jahti, već i za proizvodnju, tehnologiju, dizajn i način života uopšte.

U petak uveče, „’joyMe“ je ugostila poznate i važne ličnosti iz društvenog života Monaka i iz sveta. Za odličan muzički program pobrinuli su se poznati disk džokeji, Anja J i brazilski bubnjari, a prikazana je i modna revija Zepter Style, Svetlane Livadnaje i Catalin Botezatu.

Svi su tražili pozivnice za ovaj događaj i među prisutnima su bili, naravno, gospodin Zepter, ser Michael Smurfit, počasni konzul Irske u Monaku i jedan od vodećih poslovnih ljudi u Evropi, dr Michael Mc Namara, poznati lekar i pionir u oblasti trodimenzionalnog skeniranja tela i Paul Mc Guinness, menadžer grupe U2.

Noćna zabava nije bila samo prilika za druženje sa važnim gostima, već i za upoznavanje sa životom na palubi jahte „’joyMe“. Ova prelepa jahta slavi Zepter stil života, donoseći sreću i zadovoljstvo svakome ko kroči na njenu palubu. Ona je odraz svojevrsnog Zepter pristupa dizajnu: da dizajn treba da bude lep i koristan i da je njegova svrha da poboljša kvalitet života korisnika.

„’joyMe“ je više od jahte; ona slavi jedan san koji je već uticao na živote miliona ljudi širom sveta i afirmiše stav da je sve moguće ostvariti. To je prvi završeni projekat Philip Zepter jahti i označava novu eru luksuza, jer pripremamo još mnogo novih. Zepter International nastavlja svoju ekspanziju u svet luksuza sa avio kompanijom ZeptAir i sada sa Philip Zepter jahtama, koje plove okeanima šireći Zepter filozofiju.

Izgradnja ovog remek-dela na vodi pobudila je ljubav gospodina Zeptera prema moru i njegovo traganje za stilom života koji je u savršenoj ravnoteži između relaksacije, zadovoljstva i poslovnog uspeha. Upravo ova filozofija vodila je gospodina Zeptera i njegovu kompaniju Zepter International putem globalnog uspeha u više od 60 zemalja, na 5 kontinenata. Zepter International uvek pomera granice, stvarajući nova i beskompromisna rešenja za zdraviji i srećniji život svih njenih kupaca. Ova jahta odražava ideale kompanije Zepter International i dokaz je kako konceptualni dizajn može da utiče na kupca i pomogne mu da ostvari bolji život. Misija kompanije Zepter i njen moto: „Živite duže“ odražava jednostavno uverenje da uspeh može biti snaga koja donosi dobro celom društvu.

www.philipzepteryachts.com

Izložba jahti u Monaku - „’joyMe“

Jahta g. Philipa Zeptera „‘joyMe" duga je 50 metara

„’joyMe“ se svojim veselim eksterijerom izdvaja je od drugih jahti


Jahta g. Philipa Zeptera „‘joyMe" duga je 50 metara

Philip Zepter, predsednik Zepter grupe i ser Michael Smurfit, počasni konzul Irske u Monaku i jedan od vodećih poslovnih ljudi u Evropi


Jahta g. Philipa Zeptera „‘joyMe" duga je 50 metara

Zepter zabava u punom jeku


Jahta g. Philipa Zeptera „‘joyMe" duga je 50 metara

Tropski zvuci brazilskih bubnjara zagrejali su atmosferu


Jahta g. Philipa Zeptera „‘joyMe" duga je 50 metara

Dobrodošlica na palubi jahte


Philip Zepter, predsednik i osnivač kompanije Zepter International, jedan je od pet dobitnika prestižne medalje časti „Ostrvo Elis" koji nisu američki državljani. Ovu nagradu primio je za svoj filantropski rad i jedinstvenu misiju zdravlja.

Njujork, 16. maj 2011. – Gospodin Philip Zepter, predsednik i osnivač kompanije Zepter International i svetski poznat filantrop, primio je prestižnu internacionalnu medalju časti „Ostrvo Elis" za 2011. godinu na ceremoniji održanoj na ostrvu Elis u Njujorku, 7. maja 2011. Gospodin Zepter je izabran među hiljadama nominovanih zbog svog ličnog i profesionalnog doprinosa čovečanstvu. Pored toga, misija zdravlja kompanije Zepter International dobila je priznanje ne samo za svoj pozitivan uticaj na zdravlje miliona ljudi širom sveta, već i za bolji život društva u celini.

Medalja časti „Ostrvo Elis" dodeljuje se izuzetnim ljudima koji su posvetili svoj život službi za dobrobit društva, koji čuvaju i slave istoriju svojih predaka, grade odnose između kulturnih grupa, ili dele svoja lična ili profesionalna dostignuća za dobro šire zajednice.

„Medalja časti „Ostrvo Elis" simboliše bogatstvo i raznolikost američkog načina života i njegov večni duh. Doseljenici, koji su formirali kičmu nacije, prvi put su stupili na američko tle na ostrvu Elis, u potrazi za slobodom govora, religije i ekonomskim mogućnostima. Medalja časti „Ostrvo Elis" je izraz poštovanja ne samo prema pojedincima, već i prema pluralizmu i demokratiji, koji su omogućili našim precima da sačuvaju svoju kulturnu raznolikost,“ rekla je izvršni direktor organizacije NECO, Rozmari Taljone.

Američki Senat i Predstavnički dom doneli su zvanične odluke o priznavanju medalje časti „Ostrvo Elis", koja spada među najprestižnije nagrade ove zemlje. Svake godine, imena dobitnika medalje časti „Ostrvo Elis" unose se u Kongresni bilten, kao priznanje onima koji su ostavili trajan doprinos naciji i svetu. 2011. godine se obeležava 25-godišnjica nagrade. Ovo je posebna čast za gospodina Zeptera, kao njenog internacionalnog dobitnika.

Uručenjem medalje časti „Ostrvo Elis", gospodin Zepter postaje jedan od pet dobitnika koji nisu iz SAD, među kojima je i Toni Bler, pored američkih predsednika Bila Klintona, Džordža Buša, Ronalda Regana, Džimija Kartera i Džeralda Forda i poznatih filantropa, kao što su Frenk Sinatra, Muhamed Ali, Roza Parks, Eli Vizel, general Norman Švarckopf, Miki Mentl, Gloria Estefan, Donald Tramp, Li Iakoka i Barbara Volters.

„Priča Philipa Zeptera je inspirativna priča o napornom radu, verovanju u sebe i spremnosti za preuzimanje rizika. Od skromnih početaka 1986. godine, njegovi proizvodi se sada izrađuju u Nemačkoj, Švajcarskoj i Italiji i mogu se kupiti u više od 60 zemalja širom sveta.“ Monaco Times, 2009.

Gospodin Zepter je tokom više od 25 godina predanog i napornog rada izgradio kompaniju vrednu više milijardi dolara. Počevši od briljantne ideje o visokokvalitetnim i luksuznim proizvodima koji omogućavaju bolji i duži život ljudi, kompanija Zepter International je tokom godina ostvarila fenomenalan rast. Danas ova kompanija ima više od 130.000 zaposlenih širom sveta, a Zepter prezentacije započinju minimum svakih 10 sekundi. Kompanija je prodala više od 760.000.000 proizvoda i ima više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta.

Porodica gospodina Zeptera je značajno angažovana u poslovnim i neprofitnom organizacijama, i gospodin Zepter je ostao veran ovim vrednostima. „Društvena odgovornost je nešto što je ugrađeno u DNK Zepter grupe. Za našu kompaniju, koja ove godine proslavlja 25-godišnjicu rada, ideja o stvaranju boljeg sveta oduvek je bila centralni cilj svih poslovnih aktivnosti,“ rekao je gospodin Philip Zepter.

Gospodin Zepter već godinama podržava najveće svetske sportske događaje, kao što je prestižni šampionat formule 1 (2000 – 2010.), uključujući čuvenu Veliku nagradu Monaka, turnire FIBE (2003 – 2011.), kao i Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu (2001 – 2011.), uvek sa istim idealom: Zepter – živite duže.

On je takođe osnivač Zepter filozofije, koja se zalaže za zdrav i kvalitetan život i čiji su ciljevi očuvanje zdravlja sadašnje i budućih generacija, kao i rešavanje ekoloških problema.

„Do sada nismo bili svesni toga koliko mnogo života smo spasili i koliko njih smo produžili. Čak i mi smo bili iznenađeni kada smo saznali da je reč o milionima. Iz tog razloga, treba da utrostručimo svoje prisustvo i svoje aktivnosti. Danas je, više nego ikad, svetu potrebna Zepter misija zdravlja,“ izjavio je Philip Zepter.

1994. godine, gospodin Zepter i njegova supruga su osnovali Fondaciju Philip i Madlena Zepter, organizaciju koja obezbeđuje stipendije, pomaže humanitarne aktivnosti, kao i hiljadama ljudi kojima je pomoć neophodna. Fondacija stipendira mlade talente, sponzoriše naučne i tehničke projekte i kulturne poduhvate, kao što je Madlenianum opera i teatar, prva privatna opera u Evropi od II svetskog rata. Takođe, ona podstiče i promoviše kulturna i umetnička dostignuća kroz Artzept, međunarodno takmičenje na kome se dodeljuju bogate nagrade i otvaraju mogućnosti mladim umetnicima i dizajnerima da izlože svoja dela. „Jedno je ako verujete u dobar i koristan dizajn. Nešto sasvim drugo je ako ulažete u njega samo zato da biste videli kako se rađa i razvija talenat,“ rekla je Madlena Zepter.

Kao potvrda vizije Philipa Zeptera, danas su postala još aktuelnija upravo ona pitanja kojima se on bavi promovišući zdrav način života, a to su ishrana i dobrobit ljudi.

Među nagrade koje je dobio gospodin Zepter spada i prestižna međunarodna nagrada Zlatni Merkur (dodeljena 5 puta za vodeću kompaniju na polju industrijskih dostignuća u Italiji); Cavaliere del Lavoro della Repubblica Italiana za izuzetan doprinos razvoju italijanske privrede i društva, B.I.D. zlatna nagrada za kvalitet, vođstvo, tehnologiju i inovaciju i Srebrna medalja časti Ruske akademije nauka za doprinos medicini i zaštitu javnog zdravlja.

O posvećenosti gospodina Zeptera govori i veliki broj ljudi kojima je pomogao svojim radom i značajnim donacijama mnogobrojnim dobrotvornim društvima i fondacijama, među kojima su i Međunarodni crveni krst, UNICEF i fond "Save the Children". Na Madagaskaru postoji Zepter selo sa osnovnom i srednjom školom, klinikom i više od 100 kuća. Čak i jedna planeta van sunčevog sistema nosi njegovo ime.

Medalja časti „Ostrvo Elis" je jedno od brojnih dostignuća i priznanje za filantropski rad gospodina Zeptera.
 

www.neco.org

Philip Zepter, predsednik i osnivač kompanije Zepter International, jedan je od pet dobitnika prestižne medalje časti „Ostrvo Elis" koji nisu američki državljani. Ovu nagradu primio je za svoj filantropski rad i jedinstvenu misiju zdravlja.

G. Philip Zepter stiže na ostrvo Elis na dodelu medalje časti
VIŠI IDEALI

PONOSNI SMO NA NAŠE PROIZVODE.
PONOSIMO SE NJIHOVIM VRHUNSKIM KVALITETOM,
ORIGINALNIM DIZAJNOM I NAPREDNOM TEHNOLOGIJOM.

UŽIVAMO U SVOM RADU.
POŠTUJEMO ONE KOJI RADE S NAMA.
OSNOVNI PRINCIP SVIH NAŠIH AKCIJA JE:
ZAŠTITA VAŠEG ZDRAVLJA I LEPOTE.

Philip Zepter


Uručenjem medalje časti „Ostrvo Elis", g. Zepter postaje jedan od samo pet dobitnika ove nagrade koji nisu američki državljani
Porodica g. Zeptera je dugo godina angažovana u raznim poslovnim i neprofitnim organizacijama
G. Zepter i njegova supruga osnovali su Fond Philip i Madlena Zepter 1994. god.
O posvećenosti gospodina Zeptera da pomogne onima koji su u nevolji govori i veliki broj značajnih donacija mnogobrojnim međunarodnim dobrotvornim društvima i fondacijama, među kojima su i Međunarodni crveni krst, UNICEF i fond

Zepter: Zlatno doba, Internacionalna poslovna konferencija 2010.

Internacionalna konferencija Zepter: zlatno doba, ujedinila je najbolje Zepter menadžere iz svih krajeva sveta. To je bila prilika da se prikažu najnoviji, tehnološki usavršeni, Zepter proizvodi izvanrednog dizajna. Ovi proizvodi vrhunskog kvaliteta inspirisani su Zepter misijom zdravlja i lepote.

Konferencija Zepter: zlatno doba dala je mogućnost Zepter saradnicima da se okupe i razmene svoje ideje, znanja, veštine i iskustvo, kako bi ojačali poziciju kompanije Zepter u svetu velikih poslovnih kompanija. Dok ostali deo sveta usporava svoje poslovne aktivnosti, kompanija Zepter se širi na nova tržišta i ostvaruje rast na već osvojenim tržišima. Postoji ogroman broj mogućnosti za razvoj kompanije. Zlatno doba kompanije Zepter leži u činjenici da ona poseduje neograničen potencijal da angažuje nove ljude. Zepter daje ljudima priliku da rade za sebe bez ikakvih finansijskih ulaganja, uz veliku podršku kompanije i mogućnost da ostvare veliku zaradu i internacionalnu karijeru, da putuju i učestvuju na internacionalnim takmičenjima. Vrata kompanije Zepter su uvek otvorena za sve koji traže bolji posao, bolju platu, dodatne prihode ili bolji kvalitet života. Ona nudi sigurnost i stabilnost, dajući ljudima priliku da rade, čime utiče i na celo društvo. Kompanija Zepter neprekidno radi na dovođenju novih saradnika, neprekidno traži novo osoblje, mlade ljude, a naročito obrazovane ljude koji žele da uspeju. Zepter nudi ono što danas ne nudi nijedna druga kompanija – zagarantovan, fleksibilan posao u bilo kom kraju sveta. Širom planete, izuzetni Zepter proizvodi menjaju živote ljudi, dajući im više slobodnog vremena, u težnji ka dužem, zdravijem i srećnijem životu.

Zepter: zlatno doba u zemlji faraona

Šest dana je Port Galib – Marsa Alam bio centar sveta za vodeće ljude iz Zepter kompanija širom sveta, koji su stigli na obalu Crvenog mora da dožive Zepter san. Po dolasku gostiju u utorak, 2. februara, organizovan je Zepter skup dobrodošlice pored bazena hotela Crowne Plaza Resort. U sredu i četvrtak, održana je Zepter Speed radionica, na kojoj su predstavljene novosti i inicijative. Govorili su vodeći ljudi iz mnogih zemalja i svih Zepter programa – Medical, Cosmetics & Luxury, Home Art i Home Care. Poslovni deo konferencije završen je elegantnom zabavom, na kojoj su svi bili obučeni u belo. U organizaciji Fashion TV-a, pistom su prošetale prelepe manekenke, boreći se za mesto u finalu takmičenja za FTV top model. Tokom zabave u belom, goste je zabavljala miljenica modne i muzičke scene Ania J i čuveni disk-džokej Tania La Croix. Vrhunac konferencije bio je Veliki Zepter šou, održan u petak, 5. februara u Internacionalnom konferencijskom centru u Port Ghalibu. U ekstravagantnom šou programu predstavljeni su novi Zepter proizvodi: Zepter Masterpiece elektropolirano posuđe, revolucionarna tehnologija koja omogućava da se hrana ne lepi za posudu, i ZE-PRESSO Café aparat, za pravo uživanje u kafi. Takođe je prikazan novi izgled Vacsy sistema za vakuumiranje hrane u novoj deceniji. Iz programa Zepter Cosmetics predstavljena je toaletna voda Swisso Logical Philip Extreme, a iz programa Zepter Home Care, TURBOhandy 2 u 1 sistem za usisavanje. Ovom prilikom, gospodin Filip Cepter, osnivač i predsednik kompanije Zepter International, održao je govor koji je inspirisao sve prisutne. Legendarni egipatski bubnjar, Said El Artist i njegovi muzičari sa Nila zabavili su goste, a duh Brazila doneli su brazilski igrači i bubnjari, koji su najavili promociju ZE-PRESSO Café aparata za kafu. Osnivaču i predsedniku Fashion TV-a, gospodinu Mišelu Adamsu, uručeno je priznanje za prijateljstvo između kompanije Zepter International i Fashion TV-a. Gospodin Zepter je zatim velikodušno nagradio Zepter saradnike i menadžere koji su pokazali izuzetne rezultate tokom godine i uručio im novčane i druge nagrade, uključujući i 4 mercedesa, u ukupnoj vrednosti od više od milion evra.

U subotu su se učesnici takmičili u odbojci i fudbalu na plaži, na Zepter olimpijskim igrama. To je bila vežba građenja timskog duha. Prvu nagradu je osvojila Rusija, dok je tim baltičkih zemalja osvojio drugo mesto, a treće internacionalni tim. Iste večeri je održano veliko finale – Zepter egipatsko gala veče. Goste su zabavljali Rico i njegova grupa, velike egipatske zvezde, zatim Naughan, poznata trbušna plesačica, pevačica Jocelyn Brown, kao i Faze Action Disco Funk Band iz Londona. Gosti su igrali cele noći i zaista uživali u poslednjoj noći na Crvenom moru. Sutradan su se vratili kućama sa uspomenama na pustinju i sa peskom u kosi...

Advertorijal Zepter Internacionalna poslovna konferencija 2010.

Zepter: zlatno doba, internacionalna poslovna konferencija 2010, Phillip Zepter
Zepter: zlatno doba, internacionalna poslovna konferencija 2010, Port Ghalib, obala Crvenog mora u Egiptu
Zepter: zlatno doba, internacionalna poslovna konferencija 2010, igrači
Zepter: zlatno doba, internacionalna poslovna konferencija 2010, Jocelyn Brown
Zepter: zlatno doba, internacionalna poslovna konferencija 2010, FTV manekeni

Donacija Philipa Zeptera privatnoj kolekciji Princa Alberta

Gospodin Philip Zepter je privatnoj kolekciji Princa od Monaka poklonio superbrzi čamac, u kome je Gvido Kapelini (Guido Capellini) po deseti put osvojio titulu svetskog šampiona.

Bio je to istorijski dan za Kneževinu Monako, istorijski dan za Zepter International i, naravno, nezaboravan trenutak za Gvida Kapelinija. 2. jula 2010, Princ Albert II od Monaka je svoju kolekciju oldtajmera i poznatih automobila (the Collection de Voitures Anciennes de S.A.S. le Prince de Monaco) dopunio katamaranom u kome je Gvido Kapelini osvojio desetu titulu svetskog šampiona u trkama Formule 1 na vodi.

Ova velikodušna donacija gospodina Philipa Zeptera, predsednika i osnivača Zepter Internationala i dugogodišnjeg sponzora Kapelinija, je prvo plovilo koje će biti izloženo u muzeju i velika je čast što će ono postati deo ove ekskluzivne kolekcije automobila. DAC CM 2009 - brzi čamac koji je ušao u istoriju prošlog decembra, kada je Gvido Kapelini po deseti put osvojio svetsku titulu, postaće deo stalne postavke muzeja, kao večno svedočanstvo njegovog dostignuća i imena Zepter, koje se nalazi ispisano na čamcu.

Zepter Princ Albert KapeliniIzložbeni salon Artzept

Nove prostorije Artzepta u Milanu

Pošto je obišla svet, izložba Artzept će biti izložena kao stalna postavka u industrijskom sedištu Zepter Internationala. Artzept, evropska nagrada za najbolji dizajn, dobila je stalnu adresu u mestu u kome je rođena multinacionalna kompanija, koja je inspirisala ljudske živote i postigla uspeh u više od 60 zemalja na pet kontinenata.

10. jula 2010, u blistavoj sali za prijeme u zgradi Menfi Industria (jedne od Zepter kompanija) izložena su umetnička dela iz ogromne privatne kolekcije gospođe Madlene Zepter. Prisutni gosti su pozdravili dolazak dva počasna gosta - gospodina i gospođe Zepter.

Nakon presecanja vrpce, gospođa Madlena Zepter je održala izvanredan govor, u kome je rekla: "Ljudska kreativnost je najviši oblik ulaganja. Jedno je ako verujete da je dizajn dobar i praktičan. Druga stvar je kada u njega ulažete, samo zato da biste imali to zadovoljstvo da otkrijete i pratite razvoj talenata," rekla je gospođa Zepter, poznati pokrovitelj i ljubitelj umetnosti.

Izložbeni salon Artzept


Zepter Lifestyle Milano

Glamurozno otvaranje u Milanu

U samom centru Milana, u senci veličanstvenog Duoma, među impozantnim zgradama i klimavim tramvajima na Triangolo d'Oro, u samom centru modne četvrti Milana, nalaze se izložbeni saloni i prodavnice najekskluzivnijih dizajnera.

Mirisne letnje noći, 9. juna, moglo se osetiti skoro opipljivo uzbuđenje na ovim ulicama, kada je najekskluzivnija šoping zona na svetu dobila novog stanovnika, Zepter Lifestyle Milano. Zepter International sija kao dragulj u kruni najluksuznije ulice ovog grada, u via San Pietro all'Orto 10.

Sa više od 500 Zepter prodavnica u najekskluzivnijim ulicama svetskih metropola, Zepter od sada može da računa na Milano, kao jedan od svojih najimpresivnijih prodajnih salona. Blistavom ceremonijom otvaranja, kojoj su prisustvovale poznate ličnosti iz ovog grada, najavljen je dolazak Zepter Lifestyle Milano. Predsednik kompanije, gospodin Zepter, i njegova supruga Madlena presekli su vrpcu i otvorili ovaj fantastični izložbeni prostor.
 

Zepter Lifestyle Milano


OBJAVE U ŠTAMPI

Za sve informacije kontaktirajte Zepter kancelariju za štampu:

 
Odaberite Zepter zemlju

ZEPTER SPONZORSTVA


Zepter International

Zepter International informacija za štampu

Zepter: zlatno doba, logo

Zepter: zlatno doba, međunarodna poslovna konferencija 2010.

Advertorijal

Informacija za štampuArtzept

ARTZEPT 2016.
UMETNOST RAMOVA

Zepter International nagrada za dizajn, koja postoji već trinaest godina, predstavlja sintezu umetnosti, dizajna i funkcionalnosti. Predmeti koje koristimo u svakodnevnom životu prikazani su kroz futurističku viziju dizajnera - umetnika koji život čine lepšim i srećnijim.
Ovogodišnje takmičenje još jednom potvrđuje neprocenjivu vrednost ideje gospođe Madlene Zepter - osnivača i pokrovitelja Artzepta, kao i velikog ljubitelja umetnosti - da podstakne najtalentovanije mlade dizajnere širom sveta da izraze svoju kreativnost i time steknu javno i zasluženo priznanje.
Već skoro deceniju i po, na hiljade umetnika i dizajnera učestvuje u Artzept takmičenju. Njihove kreacije, osmišljene i realizovane u skladu sa postavljenim ciljevima, izdvajaju se svojom lepotom i funkcionalnošću. U tom periodu dodeljeno je više od sto nagrada i počasnih priznanja, a neki od radova proizvedeni su u malim serijama, u skladu sa sloganom kompanije Zepter International „Za lepši, duži i srećniji život".

Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je Umetnost ramova.

Postoje mnoga bogatstva - materijalna i nematerijalna, koja za većinu nas imaju ogromnu, nemerljivu vrednost. Materijalna bogatstva, kao što su nakit, novac, hartije od vrednosti, zlato i drago kamenje, obično držimo na dobro čuvanim mestima, ali ona mnogo vrednija - naše uspomene i sećanja - želimo da sačuvamo ne od lopova, već od mnogo opasnijeg i lukavijeg grabljivca - zaborava.
Ono što nas podseća na lepe, dragocene, ponekad i veoma emotivne trenutke u našim životima su fotografije, slike i portreti naših najmilijih. Da bismo pokazali koliko su oni za nas važni, stavljamo ih u ramove.
Ramovi za slike mnogo su stariji nego što mislimo - u stvari, oni su nastali mnogo pre fotografije. Da li znate da prvi ramovi za slike datiraju još iz starog Egipta?
Najstariji ramovi bile su bordure između različitih scena na starim egipatskim i grčkim zidnim slikama. Međutim, neki od najstarijih ramova za koje danas znamo potiču iz II veka n.e. - jedan portret mumije iz Fajuma, otkriven u egipatskom grobu, još uvek stoji u dekorativnom drvenom ramu. Kroz istoriju - od starog veka, preko renesanse, baroka, klasicizma do modernizma, stil i funkcija ramova su se menjali.
Dakle, šta smo očekivali od naših umetnika i dizajnera, učesnika takmičenja? Pre svega, očekivali smo nove, kreativne ideje za dizajn i oblik ramova za slike, fotografije i ogledala, koji treba da uokvire dragocena sećanja, scene i fragmente iz života, pa čak i naš odraz uhvaćen u ogledalu svakodnevnog života. Verujući u njihovu imaginaciju i kreativnost, poverili smo im zadatak da izrade dizajn, oblikuju formu, izaberu materijal i istaknu funkciju rama.
Pristigli radovi ponudili su raznovrsne koncepte i vizije - mnoštvo novih ideja. Neki umetnici koristili su funkcionalne i tehničke inovacije da bi došli do pomalo humorističnih i iznenađujućih rešenja, dok su drugi zasnovali svoje koncepte na običajima i tradiciji. Neki dizajneri interpretirali su ovu temu na poetski, skoro lirski način, istražujući estetski i vizuelni doživljaj koji delo budi u posmatraču.
Tema - Umetnost ramova - dala je učesnicima dovoljno slobode da se izraze na različite načine, prikazujući objekte iz oba sveta - spoljašnjeg, koji ih okružuje, i unutrašnjeg sveta umetnika. Učestvovali su umetnici iz raznih oblasti - vizuelni umetnici, industrijski dizajneri, arhitekte - neki već iskusni a neki početnici, ali svi su, bez izuzetka, posedovali izuzetan entuzijazam i želju da predstave svoje originalne radove. Najbolji su dobili nagrade i srdačno im čestitamo!
ARTZEPT 2016
UMETNOST RAMOVA
Artzept 2016 - Umetnost ramova

Žiri je dodelio:

I nagradu u iznosu od 10.000 evra, koju ravnopravno dele:
Mohamadreza Shahmohamadi iz Irana
i
Richard Gabriel sa Filipina

II nagradu u iznosu od 4.000 evra u Zepter proizvodima, koju ravnopravno dele:
Luba Bakičová iz Slovačke
i
Ana Mišović iz Srbije

III NAGRADA u iznosu od 3.000 € u Zepter proizvodima dodeljena je:
Snežani Jeremić iz Srbije

Žiri je dodelio POSEBNA PRIZNANJA:
Predrag Ložaić, Srbija
Alan Chin Che Hung, Kanada
Lubos Patak, Slovačka
Balázs Hartung, Mađarska
Yuriy Hlobchak, Ukrajina
Rita Abou Arraj, Liban
Nutsa Deetrashvili, Gruzija
Vesna Ilić Darijević i Tatjana Knežević, Srbija


Otkrijte pobednike Artzepta 2016 na: 

Artzept!

ARTZEPT

Priča o kompaniji Zepter International je priča o snazi, veličini, strasti i uverenju

Kompanija Zepter International je već dugi niz godina glavni sponzor više stotina sportskih događaja širom sveta, kao što su Svetski šampionat formule 1 (u Monaku, Kanadi i Brazilu), Svetski šampionat u trkama formule 1 na vodi, FIBA svetsko i evropsko prvenstvo u košarci, svetsko prvenstvo u hokeju na ledu (zvanični sponzor i sponzor nacionalnog tima) i Evropsko prvenstvo u rukometu. Takođe podržavamo i druge sportove: od atletskog mitinga Zepter Hercules IAAF Zlatna liga u Monte Karlu, do velikih teniskih turnira u Monte Karlu, Majorki, Štutgartu i Hanoveru, ali uvek sa istim idealom: ZA DUŽI, ZDRAVIJI I SREĆNIJI ŽIVOT

SVETSKI ŠAMPIONAT FORMULE 1

Zepter trkački tim i glavni sponzor

1997-1998. Arrows tim
1999. Jordan tim
2001. Grand Prix, Brazil - glavni sponzor
1997-1999-2000-2001-2002.
Grand Prix, Canada - glavni sponzor
2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011.
Grand Prix, Monaco - glavni sponzor

SVETSKI ŠAMPIONAT F1 NA VODI

Zvanični sponzor Zepter trkačkog tima

2000-2001.
Sponzor Zepter trkačkog tima
2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010.

F3000 SVETSKI ŠAMPIONAT

Zvanični sponzor
1998-1999. Fortec

F3000 ŠAMPIONAT ITALIJE

Zvanični sponzor
2000. Benetton Durango tim

F3000 ŠAMPIONAT BRITANIJE

Zvanični sponzor
2000. Benetton Junior tim

EVROPSKI PORSCHE SUPER KUP

Zepter trkački tim - sponzor
1995-1996-1997-1998.

VAUXHALL JUNIOR FORMULA

Zvanični sponzor
1999. Lewis tim

ZEPTER HERCULIS IAAF

ZLATNA LIGA - ATLETSKI MITING
Sponzor
1997-1998-1999-2000. Monte Karlo

ZEPTER IAF MASTER KLASA

Sponzor
1998. Monte Karlo

ATLETSKI MITING U ZATVORENOJ DVORANI

Zvanični sponzor
1998. Tampere

MITING ZVEZDA ATLETIKE

Zvanični sponzor
1998-2000. Rieti

SVETSKO PRVENSTVO U HOKEJU NA LEDU

Zvanični sponzor
1998. Švajcarska
1999. Norveška
2000. Rusija
2001. Nemačka
2002. Švedska
2003. Finska
2004. Republika Češka
2005. Austrija
2006. Letonija
2007. Rusija
2008. Kanada
2010. Nemačka
2011. Slovačka
Kvalifikacije:
2003. Hrvatska, Mađarska
Zvanični sponzor nacionalnog tima:
2001-2002. Rusija i Ukrajina
2003-2005. Rusija, Ukranija i Letonija
2004. Rusija, Ukrajina, Letonija, Kazahstan i Kanada
2005. Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Kanada i Belorusija
2006. Kazahstan, Ukrajina, Kanada, Italija i Belorusija
2007. Belorusija, Ukrajina, Kanada i Italija
2008. Kanada, Belorusija, Francuska i Italija
2009. Kanada, Belorusija, Francuska i SAD
2010. Kanada, Belorusija, Italija, Kazahstan

SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Sponzor
1997. Barselona
1998. za muškarce - Atina
1998. za žene - Berlin
2002. za muškarce - Indianapolis, SAD
2002. za žene - Narodna Republika Kina

EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Zvanični sponzor
2001. Evropsko prvenstvo za muškarce - Turska
2002. Evroliga za žene - Francuska
2002 Saporta kup - Francuska
 

ITALIJANSKI NACIONALNI KOŠARKAŠKI TIM

Glavni sponzor 2001 - 2002.

FIBA

Zvanični sponzor 2003-2011.
- Svetsko prvenstvo: 2010. Turska, Republika Češka
- Svetsko prvenstvo za juniorke:
2003. Hrvatska; 2005; 2006-2009. Brazil;
2009. Tajland; 2010; 2011. Čile
- Svetsko prvenstvo za juniore:
2003. Malezija 2005; 2006. Japan;
2007. Novi Zeland, Meksiko 2010; 2011. Letonija
- 2003. Evropsko prvenstvo za muškarce,
Švajcarska; 2005; 2008. Grčka; 2009. Poljska; 2011. Litvanija
- Evropsko prvenstvo za žene:
2003. Grčka; 2005; 2008. Španija; 2009. Letonija; 2011. Poljska
- Pan-Američka olimpijada (kvalifikacioni
turnir) za žene i muškarce: 2003; 2005; 2009; 2011.
- Afričko prvenstvo za muškarce:
2003 Egipat; 2005. Južna Afrika; 2009. Libija
- Afričko prvenstvo za žene: 2003.
Mozambik; 2005. Maroko; 2009.
- 2004. Olimpijske igre,
Atina FIBA klub; 2010. Republika Singapur
- FIBA Diamond Ball, 6 najboljih timova sa
svakog kontinenta: 2004. Beograd
- 2008. Kina
- 2011. Japan

OTVORENI TENISKI TURNIR U MONTE KARLU

Sponzor
1997-1998-1999. - Monte Karlo

OTVORENI TENISKI TURNIR EUROCARD

Zvanični sponzor
1998-1999. Štutgart

ATP TURNIRI

PRVENSTVO
Zvanični sponzor
1998. Hanover

TENISKI TURNIR

Zvanični sponzor
1999. Kitzbühel; Bukurešt

OTVORENI TENISKI TURNER - MAJORKA

Zvanični sponzor
1999-2000-2001.

MASTERS TENISKI TURNIR

Zvanični sponzor
2001. Štutgart

ATP TENISKI TURNIR MERCEDES SUPER 9

TURNIR
Zvanični sponzor
1998. Štutgart

ZEPTER PRO-AM TURNIR U GOLFU

Sponzor
1999. Monte Karlo

INTERNACIONALNO TAKMIČENJE U FUDBALU NA PLAŽI

Sponzor
1999. Monte Karlo

IZLOŽBA JAHTI U MONAKU

Zvanični sponzor
1999-2000. Monte Karlo

FESTIVAL FITNESA

Zvanični sponzor
1998. Italija

ZEPTER ZVEZDE U SKOKU S MOTKOM

Sponzor 12 godina
od 1998. do 2009.

EURO RUKOMET

2004. Slovenija

INTERNATIONALNO TAKMIČENJE U FUDBALU

2009-2010. Evropske kvalifikacije za Svetski kup

Zepter sponzorstvo teniskih takmičenja Zepter sponzorstvo takmičenja u hokeju na ledu Zepter sponzorstvo auto trka
Zepter sponzorstvo takmičenja u košarci Zepter sponzorstvo auto trka Formule 1 Zepter sponzorstvo izložbe jahti
Zepter sponzorstvo F1 na vodi, Gvido Kapelini Zepter sponzorstvo F1na vodi Zepter sponzorstvo auto trka Formule 1


Artzept
14. internacionalno takmičenje u dizajnu otvoreno je za mlade talente širom sveta
ARTZEPT 2017

14. internacionalno takmičenje u dizajnu otvoreno je za mlade talente širom sveta
 
Artzept 2017 - Kitchen gadgets

Zepter International objavljuje 14. takmičenje u dizajnu ARTZEPT 2017 pod nazivom:

KUHINJSKI PRIBOR

Nikada do sada tema našeg takmičenja nije bila tako široka i maštovita... Ovog puta, ne tražimo od vas da dizajnirate posude - mi već proizvodimo posuđe svetske klase. Ovogodišnja tema je KUHINJSKI PRIBOR.

Kuhinja je srce svakog doma - mesto gde uživamo u svakodnevnim obrocima, ali i prostor gde ćemo pripremiti ekstravagantnu gozbu, ako to situacija zahteva. Stoga je potrebno da bude opremljena raznovrsnim kuhinjskim priborom, na zadovoljstvo kuvara koji će kuvati i servirati hranu. 

Pustite mašti na volju i stvorite nešto izuzetno, nešto što će učiniti zabavnom ne samo pripremu vrhunskih specijaliteta, već i svakodnevnu pripremu hrane. 

Imamo poverenje u vaše kreativne instinkte i viziju i ne postavljamo nikakve granice. Jedino ograničenje je sinergija lepote i funkcionalnosti, a ona je beskrajna.

Stručni žiri imenovan od strane kompanije Zepter International izabraće najuspešnije radove na ovu temu.

Takmičari treba da dostave predloge dizajna kuhinjskog pribora, predstavljenog iz različitih perspektiva i dizajniranog za različite namene i prostore, čije estetske karakteristike su podjednako važne kao njihova funkcionalnost. Predmeti mogu biti izrađeni od materijala po izboru umetnika.

Svi dostavljeni radovi moraju biti potpuno novi i originalni, u skladu sa temom takmičenja, funkcionalni i estetski dopadljivi, pogodni za proizvodnju u ograničenim, malim serijama. Svi radovi treba da budu dostavljeni SAMO u elektronskoj formi do 30. septembra 2017.

Gospođa Madlena Zepter, filantrop, osnovala je Artzept 2004. godine, i danas je to jedna od najprestižnijih svetskih nagrada za dizajn. Svake godine, gospođa Zepter određuje temu takmičenja i žiri, koji čine renomirani umetnici i kritičari, ocenjuje radove učesnika. Ove godine, pobednike će izabrati stručni žiri, sastavljen od najpoznatijih imena iz sveta umetnosti: Gordana Biba Marković, istoričar umetnosti i kritičar, Carlo Magnoli, umetnički direktor i prof. Kosta Krsmanović, industrijski dizajner.

Takmičenje je otvoreno za mlade, neafirmisane talente širom sveta i ima za cilj da podstakne kreativnost i nove ideje, kao i da podrži izuzetno talentovane dizajnere. Poseban karakter ove nagrade je u skladu sa Zepter misijom, koja nastoji da svojim proizvodima vrhunskog kvaliteta poboljša kvalitet života ljudi širom sveta.

Ove godine, pobednički rad dobija nagradu od 10.000 €, druga nagrada su Zepter proizvodi u vrednosti od 4.000 €, a treća nagrada Zepter proizvodi u vrednosti od 3.000 €.

Svi nagrađeni radovi biće izloženi u luksuznim Zepter prodavnicama širom sveta.

Bliže informacije i prijava na sajtu: www.artzept.com


Na takmičenju ARTZEPT 2016. „UMETNOST RAMOVA" izabrani su najbolji radovi i najoriginalnijim učesnicima uručene su nagrade na prestižnoj ceremoniji.
Čestitamo srećnim dobitnicima:
Artzept 2016 - The Art of Frames


I nagrada u iznosu od 10.000 evra
koju ravnopravno dele:

II nagrada u iznosu od 4.000 evra u Zepter proizvodima
koju ravnopravno dele:

Mohamadreza Shahmohamadi
iz Irana

Artzept 2016 - The Art of Frames, 1st prize - Mohamadreza Shahmohamadi from Iran

Richard Gabriel
sa Filipina

Artzept 2016 - The Art of Frames, Richard Gabriel from Philippines

Luba Bakičová
iz Slovačke

Artzept 2016 - The Art of Frames, 2nd prize - Luba Bakičová from Slovakia

i

Ana Mišović
iz Srbije

Artzept 2016 - The Art of Frames, 2nd prize - Ana Mišović from Serbia

III NAGRADA - 3.000 € u Zepter proizvodima dodeljena je:

Snežani Jeremić
iz Srbije

Artzept 2016 - The Art of Frames, 3rd prize - Snezana Jeremic from Serbia
 

Posebno priznanje:

Predrag Ložaić
Srbija

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Predrag Lozaic, Serbia

Posebno priznanje:

Alan Chin Che Hung
Kanada

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Alan Chin Che Hung, Canada

Posebno priznanje:

Lubos Patak
Slovačka

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Lubos Patak, Slovakia

Posebno priznanje:

Balázs Hartung
Mađarska

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Balázs Hartung, Hungary

Posebno priznanje:

Yuriy Hlobchak
Ukrajina

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Yuriy Hlobchak, Ukraine

Posebno priznanje:

Rita Abou Arraj
Liban

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Rita Abou Arraj, Lebanon

Posebno priznanje:

Nutsa Deetrashvili
Gruzija

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Nutsa Deetrashvili, Georgia


Posebno priznanje:

Vesna Ilić Darijević i Tatjana Knežević
Srbija

Artzept 2016 - The Art of Frames, Special mentions - Vesna Ilić Darijević and Tatjana Knežević, Serbia