Nalazite se u: POČETNA STRANA /

INTERCOSMETICA NEUCHÂTEL S.A., ŠVAJCARSKA

Intercosmetica Logo 
 
PROIZVODI NAPREDNE, KLINIČKI ISPITANE KOZMETIČKE PROIZVODE I GARANTUJE IZVANREDAN KVALITET PREMA ŠVAJCARSKIM STANDARDIMA

Kompaniju Intercosmetica Neuchâtel S.A. osnovala je 1956. godine nemačka grupa Wella. Zepter grupa je kupila fabriku Intercosmetica 1996. godine, kada je i pokrenut Zepter program Cosmetics & Luxury.

Laboratorije Intercosmetica, kroz svoje sektore za istraživanje i razvoj i za testiranje kože, konstantno vrše istraživanja i testiranja čistih i efikasnih formula za nove generacije kozmetike. Intercosmetica ima sisteme za upravljanje kvalitetom najvišeg nivoa (sertifikat ISO 9001:2015) i garantuje savršenu kontrolu kozmetičkih proizvoda. Od razvoja naprednih formula do proizvodnje konačnog proizvoda, Intercosmetica potpuno podržava projekte svojih klijenata.

Kombinacijom inovativnih tehnologija i prirodnih, organskih aktivnih sastojaka, Zepter Cosmetics je ostvarila izuzetne rezultate u oblasti fitokozmetike i njena linija kozmetike predstavlja savršeno rešenje za poboljšanje i zaštitu zdravlja i lepote.
Zepter švajcarska laboratorija nudi prirodne proizvode za negu lepote koji NE SADRŽE PARABEN i daju brze i intenzivne rezultate u borbi protiv starenja, a njihove blage formule pogodne su i za najosetljivije tipove kože.
 
  • LABORATORIJE ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ RAZVIJAJU INOVATIVNE FORMULE
  • INSTITUT ZA TESTIRANJE KOŽE ISPITUJE NJIHOVU EFIKASNOST VRŠEĆI PROCENE PRIMENOM METODA BIOINŽENJERINGA, TESTIRANJE KORISNIKA I KOŽNE PROBE
 
 
 

INTERCOSMETICANEUCHÂTEL S.A., SWITZERLAND